74 52 47 23

Om Torben Clausen A/S

Entrepriser på sikker grund

Om Torben Clausen A/S

Virksomheden Torben Clausen A/S ligger ved Haderslev, og er stiftet 1952 af Peter Clausen. De første år hed virksomhedens specialer kvashugning og træfældning. I 1960’erne voksede maskinparken og der kom mere fokus på entreprenøropgaverne.

I 1985 overtog Torben Clausen virksomheden fra sin far. Maskingården blev til A/S, og nye specialer som containerservice og transport kom til. Siden udvidede man med både genbrugsplads, sorteringshal og jordhotel.

I 2008 tog man hul på det næste generations- og gearskifte. Virksomhedens nuværende leder, Helge Godtfeldt, satte sig i direktørstolen og blev kompagnon og medejer. I 2018 overtog han alle aktiviteter i Torben Clausen A/S. Dermed var generationsskiftet helt i mål.

Med Helge alene bag rattet accelererede virksomheden yderligere. Nye afdelinger kom til. Virksomheden blev opskaleret og gjort klar til større og mere komplekse opgaver. På få år vækstede man fra 27 ansatte til ca. 90 faste medarbejdere samt 15-20 indlejrede fagfolk.

I dag er Torben Clausen A/S en velkonsolideret virksomhed, der spiller en vigtig rolle i lokalområdet. Kernekompetencerne er nedbrydning, anlæg, affald, transport og jordhotel, og vi er travlt beskæftiget med opgaver i hele landet.